Servicii speciale de creatie literara

Leonardo Da Vinci a fost unul din inteleptii creativitatii primare, ridicata la rang de arta atemporala. In ultimii ani, am indraznit sa studiem operele marelui pictor si sculptor, pentru a emula din creativitatea sa. Cateodata reusim iar alteori revenim la baza studiului. Suntem ucenici ai unui geniu, pe care-l admiram cu patos.

Ultimii ani au fost incredibili. Ne-au ajutat sa descoperim creatia literara in cele mai diverse si fascinante forme ale sale. A trebuit sa ne adaptam la exigentele persoanelor cu care am lucrat, pentru a livra creatii captivante. Care sunt cele mai cautate servicii speciale de creatie literara?

 • Ebook
 • Ghostwriting
 • Brosuri
 • Sesiuni de brainstorming
 • Descrieri, prezentari produse si servicii
 • Branding: nume, identitate digitala si strategii

Cum transformati ideea in realitate? Cum planificati sclipirea de geniu intr-un plan de actiune? Cu un pic de ajutor, parca visul prinde contur. Aveti o idee literara mai ciudatica dar care credeti ca o sa prinda in societate? Discutam.

Facem un brainstorming si dezvoltam impreuna o strategie de continut care sa va placa. Cateodata un schimb de idei poate descatusa cea mai apriga stransoare a mintii. Asa ca suntem dispusi sa discutam si daca avem spor si inspiratie, sa iesim din impas, fara bataile stresului cotidian.

Ebook si Ghostwriting

Am observat ca ultimii ani au fost caracterizati de cereri inedite pe piata de creatie literara si de marketing. Exista o evolutie a pietei romanesti pe care nu trebuie sa o ignoram. Din contra! Ne-am gandit la persoanele care vor sa scrie eBooks dar nu au timp.

Ele au idei despre un anume subiect, pe care-l pot transforma intr-o poveste, dar nu dispun de timpul liber necesar pentru a incepe munca. Aici intervenim noi. Metamorfoza literara incepe cu un salut. Ebook-urile sunt foarte populare, mai ales printre cei care au tablete si folosesc zilnic smartphone-uri. Tabletele pot transforma experienta de citit.

Am citit carti digitale. Experientele au fost placute si interesante. Daca citesti o carte pe tableta, capeti un alt tip de emotii. Acelasi lucru poate fi spus si despre audiobook-uri. Lucram responsabil si cu atentie la detalii.

Creativitatea o sa ne ghideze pasii catre rezultate de pus la tiparul digital. De ce sa nu aveti cititori multumiti si o sursa noua de venituri? Suntem dispusi la colaborari pentru carti eBook si ghostwriting. Contactati-ne si poate gasim solutii creative la planurile voastre literare!

Brosuri personalizate si creatii de impact

Brosurile online si cele fizice fac parte din planurile de marketing ale oricarei firme. Am scris texte pentru dezvoltarea unor brosuri captivante, potrivite pentru industria HORECA, constructii, rent a car, electrocasnice si ecommerce. Fiecare tip de brosura ne-a ajutat sa descoperim industrii diferite, cu particularitati incredibile. O brosura reusita poate vinde apartamente, masini, mancare si produse electrocasnice.

Avem expertiza necesara pentru a crea text captivant pentru brosuri de impact. In functie de domeniul in activati, putem dezvolta o brosura care sa sporeasca rezultatele de business. Traim intr-o lume dinamica si schimbatoare. Asadar, ar fi util sa folositi toate instrumentele digitale moderne pentru a va promova afacerea. Brosura poate oglindi corespunzator avantajele utilizarii unui serviciu sau produs. Cum o puteti crea? Discutam si construim impreuna parametrii optimi pentru a dezvolta o brosura de calitate.

Incepem cu descrieri, prezentari produse si servicii

Ucenicia in lumea vie si complexa a marketingului digital, am facut-o in labirintul articolelor descriptive si a prezentarilor de produse si servicii. Am invatat din greseli si cu multa sarguinta si rabdare, am crescut de la o zi la alta. Descrierile de produse si servicii sunt indispensabile firmelor. Toate firmele cu website-uri au nevoie de descrieri adecvate calitatii serviciilor si produselor pe care le ofera clientilor.

Nu puteti scrie orice sau trata cu indiferenta descrierea produselor pe care incercati sa le vindeti. Serviciile sunt in aceeasi situatie. Aveti nevoie de texte care sa le puna in valoare. Clientii trebuie sa inteleaga ceea ce doriti sa le oferiti. Dupa analize atente a serviciilor si produselor voastre, vom scrie descrieri care sa le puna in valoare.

Stim multe firme care se confrunta cu problema brandingului facut in graba. Ei incearca sa repere problemele ulterior. Lipsa de viziune poate fi costa, mai ales daca firma este la inceput de drum si bugetul reprezinta o problema. Stim ca timpul poate fi un obstacol in definitivarea brandingului pentru firma:

Branding: nume, identitate digitala si strategii de optimizare

 1. Cum alegem numele ideal? Oare o sa fie potrivit pentru clienti? O sa-l tina minte?
 2. Cum dezvoltam o identitate digitala uniforma pe toate canalalele? Avem nevoie de un manual de brand?
 3. Care este cel mai bun plan de marketing pentru un brand la inceput de drum?
 4. De unde incepem si unde vrem sa ajungem?

Aceste intrebari ridicate de antreprenorii care doresc sa transforme firma intr-un brand. Ele sunt acompaniate de alte dileme, demne de descifrat intr-un mod activ. Procesul de dezvoltare al brandului implica cateva etape:

 1. Documentare
 2. Identificare valori, promisiuni, certitudini
 3. Dezvoltare optiuni nume, elemente de branding (cromatica, vibe, engagement, valori de atasament si eficienta)
 4. Start IQ. Valorificam cele mai bune idei intr-un izvor de realitati obiective. Business-wise, dam nastere unui brand care sa iasa in evidenta.

Ritmul alert al mediului digital necesita o adaptare clara la nevoi diferite. Va putem fi alaturi in orice moment al dezvoltarii brandului. Aveti un proiect dinamic de creatie? Puneti-ne la incercare!

Vrei sa te ajutam? Contacteaza-ne si cream o poveste digitala profitabila!

Contacteaza-ne