Servicii digitale de continut pentru afacerea ta!

Salutare!

Ma bucur ca ati ajuns la Continut SEO Creativ, in cautare de solutii inteligente de scris si poate de sfaturi utile pentru dezvoltarea businessului. Dupa multi ani petrecuti printre articole si carti despre marketing si scris dedicat, am decis sa deschid o afacere pentru cei care au nevoie de ajutor.

Continutul scris nu este pentru toata lumea. Fie timpul sau o lipsa de aptitudine pentru scris, determina o „schisma” intre cei care scriu si cei care citesc. Intamplarea ca cei care citesc, au business-uri care, astazi mai mult ca oricand, au nevoie de continut (texte, articole, CTA-uri, imagini, grafica personalizata, video-uri) pentru a ajunge la publicul tinta.

Daca anul 2020 ne-a invatat ceva, este ca mediul digital nu mai poate fi ignorat de firmele din Romania. Acestea au fost nevoite sa devina prezente intr-un loc nou, inedit si pe alocuri, infricosator dar cu multe oportunitati. Crearea unei prezente online necesita timp si acces la servicii de continut si marketing digital.

Din fericire, firmele au posibilitatea de a angaja specialisti in continut pentru a scrie articole, texte promotionale, newslettere si multe altele. Aici, CSC poate fi de ajutor tuturor celor care au nevoie de continut pentru website-urile lor. Avem solutii inteligente pentru necesitati de continut diverse.

Iubim promptidinea si profesionalismul implicat 100%!

Cine suntem?  Oameni pasionati de litere digitale si cu o dorinta zilnica de a performa, indiferent de proiectul pe care-l avem de prelucrat. Iubim provocarile si daca nu stim ceva, cautam informatii pana ce gasim cea mai buna solutie posibila. Noi dorim sa fim parteneri de incredere tuturor firmelor care au nevoie continut pentru diverse necesitati digitale. Muncim din greu si chiar si cele mai complexe proiecte prind viata prin intermediul literelor.

Vise digitale uneltite prin litere. Cafeaua ne tine companie de la 08:00 la 14:00 iar apoi vine batalionul de ceaiuri, care ne inspira sa gasim cele mai bune solutii digitale. Scriem cu responsabilitate, atentie si fler. Fiecare client este important.

Daca sunteti in cautarea unor servicii de continut, atunci alegeti cu incredere o colaborare cu noi. Oferim suport antreprenorilor, oamenilor de afaceri si micilor proprietari de businessuri care au nevoie de acces la sursa stabila si eficienta de continut. Indiferent unde va aflati in Romania sau in lume, contactati-ne cu incredere daca aveti nevoie de ajutor!

Mi-am petrecut ultimii ani in mediul digital, dezvoltand continut pentru persoane cu proiecte diferite. Fiecare colaborare m-a ajutat sa invat noi practici ale literelor sugubete, care uneori alergau prea salbatic pe drumul pietruit. Invatam, crestem si prin multa munca, ne specializam in ceea ce facem. De la eu la echipa, nu-i cale lunga, insa una batatorita cu multe obstacole. Ce bine ca le-am depasit! Vreti sa colaborati cu noi? Este nevoie de un singur proiect finalizat, pentru a pretui mai mult literele.Ionut Tudor

Recomandari in fascinanta lume a marketingului digital

In ultimii ani, marketingul digital a suferit numeroase schimbari, care mai de care mai profunde pentru dezvoltarea website-urilor in lume. Daca nu tii pasul cu ele, atunci risti sa simti „furia” izolarii digitale. Orice CEO sau proprietar de business intelege importanta documentarii in goana dupa profit. Acelasi simtamant il au si cei care cauta sa se specializeze in arta continutului digital si nu numai. In cartea Maiestrie, scrisa de Robert Greene, el mentiona ca pentru a te specializa intr-un domeniu, ai nevoie de peste 10.000 de ore de studiu si practica. Am trecut de ani buni de acest numar insa intelegem importanta invatarii continue.

Incercam in fiecare zi sa devenim mai buni si din fericire, Internetul este un dascal rabdator. Sa stiti ca vom returna darurile marketingului digital, cu precadere sectiunea de continut, tuturor celor care ne viziteaza site-ul. Intentionam sa scriem articole despre tot ceea ce gasim interesant si util despre marketing si continut.

Stim ca sunt multe persoane la inceput de drum, care au nevoie de suport pentru a descoperi misterele lumii digitale. Sunt atat de multe incat nici nu stim de unde sa incepem. Totusi, vom incerca sa scriem articole captivante despre blogging, managementul blogurilor, adminsitrarea canalelor de continut, landing pages, continut SEO, podcast, Ebooks si multe alte lucruri interesante.

In prezent, echipa CSC scrie cu mandrie continut pentru urmatoarele industrii:

 • Constructii
 • Retail
 • Ecommerce
 • Tehnologie
 • Fitness
 • Gaming
 • Calatorii
 • Rent a car
 • Fashion
 • Lifestyle
 • HORECA
 • Automotive
Contacteaza-ne!