Website-ul vostru este optimizat SEO?

Cum aflati raspunsul corect? Aveti trafic din cautari organice? Motoarele de cautare va listeaza pe prima pagina? Intrebari dificile, cu efect negativ asupra profitului vostru zilnic. Totusi, lucrurile se pot remedia. Prin munca. Prin atentie specializata. Puteti avea un website optimizat SEO care sa va aduca vizitatori noi.

Search Engine Optimisation este un proces de durata, iar rezultatele vin dupa o munca strategica, desfasurata in fiecare zi. Astazi, mai mult ca oricand, website-urile au nevoie de SEO, macar de baza dar si specific, pentru a inregistra cele mai bune clasari in motoarele de cautare. Cine nu vrea un website performant? Cine nu doreste mai multi vizitatori? Orice CEO dornic de profit o sa imbratiseze cu ardoare raspunsurile pozitive!

Stim ca sunt foarte multe businessuri care au website-uri facute cu profesionalism insa lipsite de elemente SEO extinse. Am observat ca in Romania firmele de programare dezvolta website-uri avand in vedere SEO, insa cu elemente de baza. Notele de rafinament sunt lasate la indemana specialistilor. Ei au expertiza necesara pentru a creiona destul digital al website-ului.

Suntem specialistii SEO potriviti pentru voi? Hmm, let’s see…

Nu stim inca. Chimia trebuie sa existe. Clientul are nevoi specifice, pe care specialistul trebuie sa le indeplineasca cu strategii si solutii performante. Totusi, intre cerere, oferta si colaborare ar fi bine sa existe un echilibru respectabil. Credem in colaborari deschise si transparente. Acestea pot fi un conductor puternic catre rezultate pozitive. Deoarece suntem lipiti de laptop tot timpul, incercam sa fim cat mai disponibili posibil clientilor.

Ei stiu ca au aproape oameni de incredere. Succesul trainic se obtine printr-o munca in echipa. Asadar, o sa descoperiti in noi oameni comunicativi, capabili sa ofere feedback real si o analiza serioasa a datelor colectate. Acestea din urma servesc drept corectori ai strategiei adoptate si elementele cheie ale rezultatelor mult asteptate. O buna prezenta online inseamna acces la mai multi posibili cumparatori, ceea ce poate fi extraordinar pentru o companie care vinde produse sau servicii.

Cum optimizam continutul website-ului vostru?

SEO nu este practicata la Hogwarts. Nu exista potiuni magice sau secrete de nedescifrat, ci foarte multa munca. Vreti informatii despre munca depusa? Va oferim rapoarte detaliate pe keywords, volumul de cautari si SERPs. Aveti parte de transparenta 100% din partea noastra. O sa va spunem ceea ce facem si de ce dar si rezultatele pe care le asteptam de pe urma actiunilor.

Nu garantam rezultate pictate de Da Vinci, nimeni nu poate. Noi nu avem incredere in astfel de promisiuni. Marile si micile update-uri SEO pun pe jar intreaga comunitate. Se schimba mereu notite si impresii intre specialistii din domeniu.

Atunci cand Google anunta un update nou (cu nume de animal hazliu), lumea SEO se trezeste la viata. Asadar, cum tineti pasul cu toate schimbarile de algoritm? Nu trebuie sa faceti acest lucru. Lasati specialistii SEO din Romania si nu numai, sa analizeze datele si sa emita recomandarile potrivite. Ei sunt activeaza in acest domeniu si stiu cum sa interpreteze informatiile disponibile. Noi suntem pregatiti pentru a dezvolta strategii SEO eficiente pe termen mediu si lung. Fara scurtaturi. Nu ne plac. Rezonam cu munca onesta si inteligenta.

Serviciu SEO profesionist pentru afaceri mici si mijlocii

Muncim inteligent. Privim orice provocare cu entuziasm si nu intram in panica. Fiecare proiect are cursul sau. Dezvoltarea SEO necesita timp si documentare continua. Nimic nu se face intamplator, mai ales cand clientul vrea rezultate. Totusi, sa stiti ca acestea nu vin peste noapte. O sa fim sinceri si transparenti. SEO este o batalie pe termen lung, care poate revitaliza complet statutul digital al businessului.

Profesionalism SEO dedicat si atasat de rezultate pozitive

In prezent, cuvintele vand mai mult ca oricand, indiferent de forma finala (articol, audio sau video) transmisa publicului. Aveti nevoie de cuvintele cheie potrivite pentru industria in care activati. Daca v-ati propus sa aduceti aproape clientii cu intentie de cumparare, utilizati cuvintele cheie optime. Va ajutam sa le gasiti si apoi, sa le integram corect in website.

Generarea celor mai bune rezultate implica multa munca. Sa fiti siguri de aceasta realitate. De asemenea, va recomandam sa fiti atenti la cei care va promit rezultate peste noapte. Acestea vin cu un cost: notoritate pentru o luna, doua si apoi motoarele de cautare va izoleaza complet intr-un colt al uitarii. Asadar, aveti nevoie de o strategie SEO care sa respecte setul de instructiuni de la Google, Yahoo sau Bing.

Avem cateva strategii eficiente, generatoare de profit si prezente organice de invidiat la numeroase cuvinte cheie. Fiti in top si bucurati-va de clienti noi! Profitati de expertiza specialistilor si urmariti ascensiunea website-ului in motoarele de cautare!

Optimizati website-ul cu o strategie performanta

Backlinks? Internal sau external? Ambele. Cum dezvoltati un profil de linking intern si extern care sa optimizeze site-ul corespunzator? Cu atentie si continut de calitate, menit sa revitalizeze prezenta digitala a website-ului. Trebuie sa lucrati cu motoarele de cautare pentru a le „castiga” bunavointa. Competitia pentru pozitiile de top este acerba si trebuie sa pregatiti site-ul pentru succes.

SEO: Cum va putem ajuta?

 • Website audit
 • Audit de continut
 • Trafic si conversii
 • Rapoarte detaliate metrici keywords
 • Landing page optimizare
 • Dezvoltare structura SEO pentru fiecare pagina in parte
 • Recomandari de continut SEO in functie de obiectivele voastre
 • Optimizare imagini si elemente de creatie pentru dezvoltarea SEO a website-ului
 • Keyword documentare si analiza de competitie
 • Redactarea unui ghid SEO si manual de gestionare a website-ului
 • Recomandari SEO tehnic
 • Link building – inteligent si cu autoritate
 • Keyword mapping si strategie de optimizare/documentare

Am dezvoltat un serviciu SEO care acopere necesitatile website-ului pentru clasari de top in listarile motoarelor de cautare. Printr-o colaborare stransa si atenta, sunt sanse mari ca paginile voastre sa se pozitioneze in pozitii de top de pe prima pagina a motoarelor de cautare (Google, Yahoo, Bing sau DuckDuckGo). Meritati un loc pe prima pagina. Nu o sa fie usor dar roadele muncii sunt acompaniate de profit.

Prioritatile voastre ar trebui sa fie intotdeaua sa prezentati produsele si serviciile cat mai bine si clar clientilor, existenti si noi. Ce reprezinta continut marketing in SEO? O intrebare care reflecta o pasiune pentru munca desavarsita a literelor. Profesionistii stiu cum sa transforme continutul intr-un motor puternic pentru strategia SEO aplicata website-ului.  Servicii SEO pe care le puteti accesa cu incredere oricand doriti o prezenta organica sanatoasa.

Vrei sa te ajutam? Contacteaza-ne si cream o poveste digitala profitabila!

Contacteaza-ne